Vizyon - Misyon

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü olarak vizyonumuz, bünyemizde topladığımız üyelerimizle birlikte, büyük değişim ve gelişim sürecinde olan lojistik sektörü için, eğitimli insan kaynağına "kulüpçülük" değeri yükleyerek, sektörün daha iyi algılanması ve bu sektöre daha verimli hizmet sunabilecek; sosyal tabanı güçlü, kişisel gelişim seviyesi yüksek, donanımlı, yenilikçi ve girişimci bireylerin yetişmesi hedefine sahip, öncü bir kurumdur. Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü olarak misyonumuz, yüksek akademik bilgilerimize artı değer yaratmak adına; eğitim günleri, sertifika kursları, teknik geziler, konferanslar, sosyal aktivite projeleri vb. organizasyonlarla; dinamik, takım ruhunu özümsemiş, insiyatif sahibi, atılımcı, disiplinli ve çalışkan üyelerimizle birlikte; bir bölüm ve sosyal bir kulüp olmamız ayrıcalığıyla, lojistik sektörü ile birebir iletişimde olmak ve bu doğrultuda vizyonumuza hizmet etmektir.

Tarihçe

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü, Ticari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümünde öğrenim gören bir gurup girişimci ruhlu öğrenci ve Güvenç Arca tarafından 2006 yılında kurulmuştur. Bu yılı kurulum aşamasında geçen Lojistik Kulübü, son yıllarda yaptığı atılımlarla birçok kesimin dikkatini çekmiştir. Özellikle 2007 yılından sonra tekrar yapılanan Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü, 2008 yılına gelindiğinde altın çağını yaşamaya başlamıştır. Bu dönemde, yaptığı çalışmalarla; okulumuzun "en aktif kulüp" sıralamasına girmiş, sektörel ilşkilerini sağlamlaştırmış, farklı lojistik kulüplerinin dikkatini çekmiş, lojistik sektörünün önemli şirket ve kurumlarının takdirini kazanmıştır. Çalışmalarına güçlü bir ivme ile devam eden Lojistik Kulübü, gerçekleştirdiği aktivitelerle lider bir kulüp olmaktadır.

Hedeflerimiz

• Teoride öğrendikleri bilgileri, pratiğe dönüştürücü olan ekolünü devam ettirmek
  • Kulüp dahilindeki arkadaşlarımızla birlikte, Lojistik Sektörü’nde ‘’Fark Yaratmak’'
  • Uluslararası bir “Öğrenci Kulübü” olmak
  • Akademik bilgilerin yanı sıra, sunduğumuz aktiviteler ile artı değerler yaratmak
  • Lojistik sektörüne ilgi duyan, farklı bölümlerde öğrenim gören üyelerimizi bilinçlendirmek
  • Sektör, lojistik şirket ve kurumları ile olan bağını korumak
  • Üyelerimizi daha üniversite hayatında, lojistik sektörü ile birebir iletişime geçirmek
  • Farklı okullardaki Lojistik Kulüpleri ile ortak çalışmalar yapmak.
  • Lojistik Sektöründe faaliyet gösteren firmalarının işe alım süreçleri ve beklentilerini; üyelerimize anlatmak.

Natali GÖNÜLOKŞAYANBaşkan
Telefon: 0538 955 32 08